THE IMPACT OF A HIGHER EATING FREQUENCY ON THE QUALITY OF DIET AND NUTRITIONAL STATUS OF BREAST CANCER WOMEN UNDERGOING CHEMOTHERAPY

Authors

  • Mariana T. M. Lima Universidade Federal de Uberlândia
  • Taynara C. Maruyama Centro Universitário de Anápolis
  • Isis D. D. Custódio Centro Universitário de Anápolis
  • Eduarda da C. Marinho Centro Universitário de Anápolis
  • Isabela B. Ferreira Centro Universitário de Anápolis
  • Carlos E. Paiva Centro Universitário de Anápolis
  • Yara C. de P. Maia Centro Universitário de Anápolis

Downloads

Download data is not yet available.

Downloads

Published

2019-09-29

How to Cite

Lima, M. T. M., Maruyama, T. C., Custódio, I. D. D., Marinho, E. da C., Ferreira, I. B., Paiva, C. E., & Maia, Y. C. de P. (2019). THE IMPACT OF A HIGHER EATING FREQUENCY ON THE QUALITY OF DIET AND NUTRITIONAL STATUS OF BREAST CANCER WOMEN UNDERGOING CHEMOTHERAPY. Mastology, 29(3), 76. Retrieved from https://revistamastology.emnuvens.com.br/revista/article/view/800