THE RELATIONSHIP BETWEEN THE CONSUPTION OF ISOFLAVONES AND THE DEVELOPMENT OF BREAST CANCER

Authors

  • Jordana M. Oliveira Pontifícia Universidade Católica de Goiás
  • Gustavo M. Faria Universidade de Uberaba
  • Tulio R. Pimenta Universidade de Uberaba
  • Cesar A. S. T. Vilanova-Costa Associação de Combate ao Câncer em Goiás
  • Antonio M. T. C. Silva Pontifícia Universidade Católica de Goiás

Downloads

Download data is not yet available.

Author Biographies

Jordana M. Oliveira, Pontifícia Universidade Católica de Goiás

Escola de Ciências Médicas, Farmacêuticas e Biomédicas, Pontifícia Universidade Católica de Goiás

Cesar A. S. T. Vilanova-Costa, Associação de Combate ao Câncer em Goiás

Laboratório de Biologia Tumoral, Hospital Araújo Jorge, Associação de Combate ao Câncer em Goiás

Downloads

Published

2019-09-29

How to Cite

Oliveira, J. M., Faria, G. M., Pimenta, T. R., Vilanova-Costa, C. A. S. T., & Silva, A. M. T. C. (2019). THE RELATIONSHIP BETWEEN THE CONSUPTION OF ISOFLAVONES AND THE DEVELOPMENT OF BREAST CANCER. Mastology, 29(3), 88. Retrieved from https://revistamastology.emnuvens.com.br/revista/article/view/812